Website laten maken

Website laten maken2024-03-03T14:20:12+00:00

Een professionele WordPress website laten maken?

Heb je interesse in het laten creëren en onderhouden van een professionele WordPress-website? Bij WordPressme.nl zijn we doorgewinterde experts op het gebied van het online landschap. Onze zeer ervaren teamleden kennen het klappen van de zweep als geen ander. Wanneer je kiest om je WordPress-website door ons te laten ontwikkelen, kun je het volgende verwachten:

 • Een unieke, gebruiksvriendelijke, en professionele website die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.

 • We bieden een 100% tevredenheidsgarantie.

 • Ons supportteam staat 24/7 paraat om je te assisteren.

 • Bij ons geen onaangename verrassingen, enkel heldere tarieven en duidelijke afspraken.

En als je niet alleen een website, maar ook een webshop wilt laten realiseren, dan ben je bij WordPressme.nl aan het juiste adres!

30+

websites gebouwd

4,9/5

10+ Google reviews

Volledig ontzorgd

Vaste prijs

100% tevredenheidsgarantie

Zo werken wij

Wij zijn doorgewinterde experts in het online landschap. Hier is de route naar het creëren van een website die zowel gebruiksvriendelijk als professioneel is:

1. Gesprek

Jij vertelt, wij denken mee

2. Voorstel

Een transparante prijsopgave, zonder onverwachte kosten achteraf.

3. Opstart

We vergaren tekst, afbeeldingen en overige content.

4. Design

Met jouw visie als leidraad, creëren we een uniek en professioneel webdesign op basis van onze deskundigheid.

5. Feedback

We hechten waarde aan jouw feedback! We gaan door met het ontwerpen totdat het aan jouw verwachtingen voldoet.

6. Bouwen

Goedgekeurd ontwerp? We starten direct met de ontwikkeling van jouw optimaal functionerende website.

7. Live gaan

Klaar om jouw website te lanceren in de wereld van het internet!

Gemakkelijk zelf te onderhouden

Wij maken gebruik van WordPress, een Content Management Systeem (CMS) dat jouw website een professionele uitstraling geeft en bovendien klaar is voor de toekomst. Als jouw bedrijf groeit, heb je de mogelijkheid om je website moeiteloos zelf te beheren, uit te breiden of door ons te laten ontwikkelen.

Responsive

Jouw website is steevast responsief, wat betekent dat deze moeiteloos en aantrekkelijk te gebruiken is op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktops. Ongeacht het apparaat waarmee bezoekers jouw website openen, het wordt altijd optimaal weergegeven. Op die manier bied je jouw bezoekers altijd de ultieme gebruikerservaring!

Volgens de richtlijnen van Google

Wij garanderen dat jouw website voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van Google. We optimaliseren de snelheid en zorgen ervoor dat de technische aspecten volledig in orde zijn. Op die manier leggen we een sterke basis, wat essentieel is voor jouw online vindbaarheid!

Professioneel design

Een effectieve website draagt bij aan jouw herkenbaarheid en zet je in de schijnwerpers, waardoor je je onderscheidt van de concurrentie. Wij werken eraan om jouw website een unieke uitstraling te geven, met een professioneel ontwerp dat jouw betrouwbaarheid als partner benadrukt.

Een selectie van onze samenwerkingen

Waarom zou je jouw WordPress website laten maken door ons?

Altijd een website die uniek, gebruiksvriendelijk en professioneel is: De website die wij speciaal voor jou ontwerpen en ontwikkelen, is altijd een origineel exemplaar. Geen enkel ander ontwerp is hetzelfde. Hierdoor onderscheid jij je van je concurrenten, ongeacht of je een kleine zzp-website, een portfolio-website, een blog, een affiliate-site, een mobiele site, of een complexe website nodig hebt. Jouw website is gegarandeerd uniek en helemaal van jou!

Geen verborgen kosten achteraf: We streven ernaar om je te verblijden met een geweldige website, zonder dat je aan het einde onaangenaam verrast wordt door onverwachte uitgaven. Wij stellen van tevoren heldere afspraken op over de te verrichten werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Bij ons geen verrassingen, maar absolute duidelijkheid.

Wij gaan altijd een stapje verder: Kwaliteit is onze garantie! We zetten ons in totdat jij volledig tevreden bent met het uiteindelijke resultaat, zelfs als dat betekent dat we extra inspanningen moeten leveren buiten de afgesproken uren.

Starterpakket Website

1495

 • Wij garanderen jouw volledige tevredenheid

 • Onze websites zijn responsief en gericht op conversies

 • Duidelijke en vaste prijsafspraken

 • Wij creëren unieke webontwerpen

 • Gemakkelijk zelf te beheren

 • Optimaal voor Google geoptimaliseerd

 • Efficiënte doorlooptijden voor jouw project

 • Een persoonlijke accountmanager om jou te begeleiden

Groei-pakket website

2995

 • De uitbreiding van het Website Starterpakket:

 • Krachtige Customer Journey en optimalisatie van User Experience

 • Premium webdesign en uitgebreide gebruikerstraining

 • Een online visitekaartje dat jouw merk representatief presenteert

 • Toegang tot Google Analytics voor diepgaande inzichten

 • Toevoeging van opvallende animaties voor een visueel aantrekkelijke website

 • Een persoonlijke accountmanager om jou te begeleiden

Ultieme pakket website

5495

 • Uitbreiding op het Groei-pakket voor websites en meer:

 • We gaan all-out!

 • Dedicated projectmanagement

 • Direct communicatiekanaal

 • Volledig maatwerk design

 • Volledig ontzorgd

 • Advies op het gebied van branding en marketing

 • Uitgebreid nazorg pakket

 • Een persoonlijke accountmanager om jou te begeleiden

Ons werk

Een professionele website laten maken die bij jou past

Bij WordPressme.nl gaat het niet alleen om het visuele aspect van websites. We hechten veel waarde aan het feit dat jouw website een professionele uitstraling heeft, gebruiksvriendelijk is en technisch solide in elkaar steekt. Door de optimale gebruikerservaring te waarborgen, moedigen we bezoekers aan om langer op jouw website te blijven. En dat is uiteindelijk het doel!

Wij zorgen ervoor dat jouw website perfect aansluit bij jouw doelgroep en jouw specifieke doelen. Of je nu een one-page website, een blog, een community site, een affiliate site, een mobiele website of een complexe website nodig hebt, wij staan aan jouw zijde. Onze expertise delen we graag met jou, en samen werken we toe naar het beste resultaat: een krachtige website met een unieke identiteit. Als je geïnteresseerd bent, neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het laten maken van een website?2024-02-07T14:31:21+00:00

Bij het laten maken van een website zijn verschillende belangrijke overwegingen van belang:

 1. Doel van de website: Definieer wat je wilt bereiken met je website. Is het om informatie te delen, leads te genereren of online verkopen te realiseren?
 2. Doelgroep: Begrijp wie je doelgroep is en wat hun interesses en behoeften zijn. Stem de inhoud en functionaliteiten van je website hierop af.
 3. Design en layout: Visualiseer hoe je wilt dat je website eruitziet. Kies kleuren, lettertypen en afbeeldingen die passen bij de uitstraling die je wilt creëren.
 4. Functionaliteiten: Bepaal welke functionaliteiten je op je website wilt hebben, zoals een contactformulier, nieuwsbriefinschrijving of winkelwagen. Zorg ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van je doelgroep.
 5. Content: Plan welke soort content je op je website wilt plaatsen, zoals teksten, afbeeldingen, video’s of audio. Zorg ervoor dat de content relevant en aantrekkelijk is voor je doelgroep.
 6. Zoekmachineoptimalisatie: Overweeg of je wilt dat je website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Richt je website in op een manier die de vindbaarheid en zichtbaarheid in zoekresultaten bevordert.
Wat is het doel van een website laten maken?2024-02-07T14:32:50+00:00

Het laten maken van een website heeft als doel om een online aanwezigheid voor je bedrijf of organisatie op te bouwen. Een website fungeert als een digitale brochure waarin je informatie deelt over je producten en diensten. Daarnaast kan het dienen om leads te genereren en om te communiceren met je klanten en bezoekers.

In welk systeem wordt mijn website ontworpen?2024-02-07T14:37:11+00:00

Wij specialiseren ons in het maken van websites met behulp van WordPress. Het is opmerkelijk dat 40% van alle websites wereldwijd met WordPress is gemaakt, en dat is geen toeval. WordPress-websites zijn bijzonder gebruiksvriendelijk: je kunt eenvoudig nieuwsberichten toevoegen of kleine aanpassingen maken.

Kunnen jullie mijn website vindbaar maken?2024-02-07T14:33:47+00:00

Absoluut, we kunnen ervoor zorgen dat je website goed zichtbaar wordt. Wij bieden een SEO-starterspakket aan om ervoor te zorgen dat Google je website kan vinden. Hiermee optimaliseren we ook de SEO-technische aspecten van je website om je zichtbaarheid te verbeteren. Als je dat wenst, kunnen we nog een stap verder gaan: bijvoorbeeld door maandelijks te werken aan het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Ben ik verplicht hosting en onderhoud bij jullie af te nemen?2024-02-07T14:34:22+00:00

Net zoals jij, houden wij ook niet van verplichtingen. Het hoeft dus niet, maar het mag wel. We adviseren echter sterk om hosting en onderhoud bij ons af te nemen, omdat we hierin zeer bedreven zijn en jouw website als geen ander kennen.

We bieden maandelijkse opzegbare pakketten aan om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft verlopen.

Heb ik naast een website nog iets anders nodig?2024-02-07T14:46:27+00:00

Naast het creëren van een professionele website, zijn een domeinnaam, hosting en onderhoud ook essentieel om ervoor te zorgen dat je site online kan gaan, zichtbaar wordt en soepel blijft werken. Als je ervoor kiest om je website door ons te laten maken, kunnen we je ook bij deze aspecten ondersteunen.

Kan ik ook betalen in termijnen?2024-02-07T14:36:34+00:00

Zeker weten! We begrijpen dat alles in één keer betalen niet altijd haalbaar is. Daarom bieden we ook de mogelijkheid tot gespreide betaling.

Is de prijs echt vast?2024-02-07T14:37:48+00:00

Zeker! Bij ons geldt: afspraak is afspraak! We bespreken van tevoren jouw wensen en wat wij voor je kunnen doen, en daarvoor rekenen we één vast bedrag. Geen verrassingen achteraf. Mocht je tijdens het proces besluiten dat je toch extra functies wilt, dan informeren we je direct over de totale kosten voordat we ermee aan de slag gaan.

Wat kost een website laten maken?2024-02-07T14:41:34+00:00

De kosten voor het laten maken van een website variëren op basis van het gekozen pakket:

Starterpakket Website: startend vanaf €1.495,-
Groei-pakket Website: startend vanaf €2.995,-

Voor meer details over de beschikbare pakketten, kun je hier klikken.

Hoe snel kan mijn website klaar zijn?2024-02-07T14:43:04+00:00

De duur van het maken van een website is afhankelijk van verschillende factoren, aangezien we maatwerk leveren. Hierdoor is het lastig om van tevoren een exacte tijdspanne aan te geven. Na een kennismakingsgesprek kunnen we echter wel een goede schatting maken van de benodigde tijd.

Contact opnemen

50%
Ik wil graag het volgende realiseren
shurion silie
shurion silie
2024-02-21
Werk al een tijdje samen met dit bedrijf. Ben zeer tevreden. Reageren heel snel. Prijs is goed. Ik raad ze zeker aan
E C
E C
2024-02-14
Aanrader! Er word echt naar je wensen gekeken. Uiteraard zie je je wensen die je hebt in uitstekende resultaat terug! Bedankt ben super blij met mijn website.
Go to Top