WordPress onderhoud

WordPress onderhoud2024-03-03T14:48:09+00:00

Schakel ons in voor het beheer en onderhoud van jouw WordPress-website of webshop, en je hoeft je nergens meer druk over te maken!

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het onderhoud en beheer van jouw WordPress-website of webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw website veilig en up-to-date blijft. Op die manier kun jij je richten op wat jij het beste doet! Onderhoud van WordPress omvat:

 • Je website of webshop blijft te allen tijde up-to-date.

 • Ons Nederlandstalige supportteam staat 24/7 voor jou klaar.

 • Je hebt de zekerheid van een overeengekomen vaste prijs.

 • Geen extra kosten voor het oplossen van technische problemen of hacks.

 • Je zit niet vast aan een lang contract.

Volledig ontzorgd

Vaste prijs

100% tevredenheidsgarantie

Zo is jouw site altijd bereikbaar!

Wij zorgen voor totale ontzorging.
Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid! We installeren een basisplugin, verbeteren de snelheid van jouw website en implementeren diverse aanpassingen. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een scala aan andere diensten!

Onze experts zijn beschikbaar
Loop je vast met een technisch probleem of heb je hulp nodig? WordPress-ondersteuning is onze expertise!

Altijd up-to-date
Geen verouderde thema’s of haperende plug-ins: jouw website blijft snel en veilig.

Regelmatige controles
Omdat het internetlandschap voortdurend evolueert, voeren we wekelijkse inspecties uit om ervoor te zorgen dat jouw website altijd soepel blijft draaien!

Waarom is WordPress-onderhoud nodig?

Vooral in de digitale wereld verlopen veranderingen snel. Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan je website of webshop, waarborg je dat deze optimaal blijft presteren. Je website blijft snel en veilig, zowel voor jou als voor je bezoekers. Dit is van essentieel belang om je doelstellingen te behalen.

Je kunt website-onderhoud beschouwen als een soort verzekering. Het internet evolueert in rap tempo en daarom moet je website flexibel kunnen meebewegen. Als je niets onderneemt, loop je het risico op plug-ins die niet meer functioneren, verouderde thema’s, of langzame laadtijden. Door regelmatig onderhoud te plegen, blijf je te allen tijde goed bereikbaar voor je klanten. Het onderhoud nemen wij graag voor onze rekening. Mocht je onverhoopt toch met problemen te maken krijgen, dan staan wij klaar om de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Onderhoud Basis

20 per maand

 • Voor kleine websites

 • Regelmatige wekelijkse updates van jouw site

 • Inbraakpreventie

 • Snelle oplossing van bugs

 • Bescherming tegen spam

 • Continue monitoring van de website

 • Eigen accountmanager

Onderhoud Pro

40 per maand

 • Alles uit Onderhoud Basis en meer

 • Geschikt voor zowel grote websites als kleine webshops

 • Tweemaal per week updates voor je website

 • Optimalisatie van snelheid

 • Beschikking over staging- en developmentomgeving

 • 30 minuten aanpassingstijd per maand

 • Eigen accountmanager

Onderhoud Elite

60 per maand

 • Alles uit Onderhoud Pro en meer

 • Speciaal ontworpen voor grote webshops

 • Dagelijkse updates voor je website

 • Gezondheidscontroles van je website

 • Monitoring van de uptime

 • 60 minuten aanpassingstijd per maand

 • Eigen accountmanager

shurion silie
shurion silie
2024-02-21
Werk al een tijdje samen met dit bedrijf. Ben zeer tevreden. Reageren heel snel. Prijs is goed. Ik raad ze zeker aan
E C
E C
2024-02-14
Aanrader! Er word echt naar je wensen gekeken. Uiteraard zie je je wensen die je hebt in uitstekende resultaat terug! Bedankt ben super blij met mijn website.
Zit ik vast aan zo’n onderhoudspakket?2024-02-07T13:54:08+00:00

Samen selecteren we het pakket dat perfect bij jouw site past. Vervolgens sluit je het bij ons af. Onze pakketten zijn maandelijks opzegbaar, dus je bent niet gebonden aan langlopende contracten of abonnementen.

Wat als ik zelf iets heb gedaan en mijn site of shop daardoor niet goed werkt?2024-02-07T13:56:59+00:00

Af en toe kunnen er foutjes optreden. Misschien wil je zelf wat aanpassingen doen aan je website, zoals het verfijnen van details of het toevoegen van een nieuwe productpagina. Maar soms kan alles plotseling scheef staan, werkt iets niet zoals het hoort, of ligt je website of webshop zelfs helemaal plat. Ook dan zijn we er direct voor je. Neem contact op met ons supportteam en we zorgen ervoor dat jouw website snel weer helemaal perfect functioneert!

Kan ik zelf mijn website aanpassen of er iets aan toevoegen?2024-02-07T14:00:49+00:00

Natuurlijk: jouw site is van jou. Dus als je een tekst wilt wijzigen, een foto wilt toevoegen, of je nieuwste collectie wilt presenteren, kun je dat eenvoudig doen via het dashboard van je website of webshop. Mocht je ergens vastlopen of wil je een nieuwe plugin installeren? Laat ons dat dan voor je regelen: wij nemen het graag van je over, lekker gemakkelijk!

Wat valt er allemaal onder ‘website onderhoud’?2024-02-07T14:02:31+00:00

Met onderhoud doelen we op het regelmatig updaten van je website, inclusief de plugins en het thema. Bovendien bieden we technische ondersteuning voor het oplossen van eventuele problemen die je tegenkomt. Achter de schermen zorgen we ervoor dat je website of webshop optimaal, snel en veilig blijft functioneren. Op die manier kun je altijd rekenen op een hoogwaardige online ervaring voor je bezoekers!

Op welke termijn fixen jullie iets als het stuk is?2024-02-07T14:05:06+00:00

Wanneer we zeggen ‘altijd’, bedoelen we ook echt ‘altijd’: ons team staat 24/7, 365 dagen per jaar voor je klaar. Of het nu dag of nacht is, we zijn bereikbaar om je vragen en problemen direct aan te pakken. Spoedopdrachten krijgen natuurlijk voorrang, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing!

Kan ik een website of webshop die ergens anders gehost wordt, door jullie laten onderhouden?2024-02-07T14:11:32+00:00

Zeker weten! Zolang het gaat om een WordPress-website of -shop, staan we voor je klaar! We zijn er bij voorkeur bij betrokken vanaf het begin, maar als iemand anders je site heeft gebouwd, controleren we graag de kwaliteit ervan. Als onze diagnose aangeeft dat er verbeteringen nodig zijn, stellen we een offerte op om je website weer gezond en stabiel te maken. Daarna kun je kiezen voor ons standaard onderhoudspakket. Als blijkt dat je website of shop al goed werkt, nemen we het onderhoud direct van je over.

Kan ik een website die door iemand anders gemaakt is, door jullie laten onderhouden?2023-10-18T09:42:51+00:00

123

Doen jullie al het website of webshop onderhoud echt voor een vaste prijs?2024-02-07T14:13:12+00:00

Absoluut! Tegen een vast maandelijks bedrag zorgen we ervoor dat je thema, plug-ins en andere reguliere onderhoudstaken worden uitgevoerd. Het aantal keren dat je ons nodig hebt, maakt niet uit: je kunt ons altijd bellen, e-mailen of langs komen, zo vaak als nodig is. Alles is inbegrepen in de vaste prijs.

Hoe weet je welk pakket bij jouw website of webshop past?2024-02-07T14:14:20+00:00

We assisteren je bij het kiezen van het pakket dat perfect bij jou past. De keuze hangt onder andere af van de omvang van je website of webshop, het aantal plug-ins en pagina’s. Voor elke website of -shop hebben we een geschikt pakket beschikbaar, allemaal tegen een vast tarief voor duidelijkheid en overzicht.

50%
Ik wil graag het volgende realiseren
Go to Top